• logo
  • shakarim
    u n i v e r s i t y
person2

Yerengaliev Amangeldi


  • Candidate of Technical Sciences
  • 360215
  • erengaliev48@mail.ru

Subjects taught

  • The mechanization of the process streams of food production
  • Equipment in biotechnology
  • Technological equipment of enterprises of the dairy industries
  • Technological machines and equipment –development prospects
  • Food processing by pressing
  • Modern equipment for food packaging
  • Modern equipment in grain processing
  • Fundamentals of design and machine parts

Publications

Технологическое оборудование для термической обработки пищевых продуктов

НАО Университет имени Шакарима города Семей

01.06.2022

Тамақ өнімдерін термиялық өңдеуге арналған технологиялық жабдықтар

НАО Университет имени Шакарима города Семей

01.06.2022

Ет және сүт өнеркәсібі кәсіпорындарының технологиялық жабдықтарын есептеу практикумы. 1 бөлім

ГУ имени Шакарима г. Семей

29.06.2017

Технологическое оборудование мясной промышленности

Учебное пособие. – Семей: СГУ им. Шакарима, 2015- 239 с.

16.07.2015

Құрғақ мал жемі өндірісінде центрифугалау арқылы сұйық әртекті жүйелерді ажрату процесінін ғылымі-зерттеу нәтижелері

Семей, Шәкарім атындағы Семей мемлекеттік университеті

01.01.2013

Технологические процессы и аппараты пищевых производств. Практикум к лабораторным работам.

Учебное пособие. – Семей: СГУ им. Шакарима, 2017- 56 с.

10.07.0006

Технологические процессы и аппараты пищевых производств. Практикум к лабораторным работам.

Учебное пособие. – Семей: СГУ им. Шакарима, 2017- 56 с.

10.07.0006

Change of Yield Stress of Minced Meat Grinded with Different Kind of Cutting Mechanism

Research Journal of Pharmaceutical

09.07.0006