• logo
  • shakarim
    u n i v e r s i t y
person2

Молдабаева Жанар Калибековна


  • кандидат биологических наук
  • 314856
  • zhanar_moldabaeva@mail.ru

Преподаваемые дисциплины

    Мәліметтер табылмады

Публикации

Mathematical modeling of the relationship between separation and yield of meat-bone scraps in the pressing process

International Journal of Mechanical Engineering and Technology

18.01.2021

Качество пшеничного хлеба в городе Семей

Вестник ГУ имени Шакарима №4

02.12.2020

Improvement of quality characteristics of turkey pâté through optimization of a protein rich ingredient: physicochemical analysis and sensory evaluation

20.09.2020

Nutritional value and antioxidant activity of brassica oleracea and coriandrum sativum vegetable crops

EurAsian Journal of BioSciences

08.07.2020

Сomprehensive quality assessment of horse meat

Monografia pokonferencyjna science, research, development #17 technics and technology.

31.05.2020

Современное состояние, проблемы и перспективы развития рынка детского питания в Казахстане

Вестник ГУ имени Шакарима №2

04.05.2020

Исследование комбинированных полу-фабрикатов на основе мяса и овощей

Вестник ГУ имени Шакарима №2

04.05.2020

Тағамдық қауіпсіздігі жоғары ақуыз өнімінің технологиясын жетілдіру

Вестник ГУ имени Шакарима №2

04.03.2020

Effect of food additives on physical and chemical properties of dietary salt free bread

International Journal of Recent Technology and Engineering

10.09.2019

Food safety control of halloumi type cheese production

EurAsian Journal of BioSciences

16.07.2019

Sour milk production technology and its nutritive value

International Journal of Innovative Technology and Exploring Engineering

15.05.2019

Development of substrate for amperometric biosensor

International Journal of Pharmaceutical Research

05.03.2019

Nutritive and biological value of sea buckthorn grown in east Kazakhstan region and its beneficial effects to human health

International Journal of Pharmaceutical Research

05.03.2019

Food safety and quality of meat raw materi-als

The 7th International conference “Science and society – Meth-ods and problems of practical application”

19.02.2019

The effect of protein-fat emulsion on the quaitly of the chopped semi-finished prod-uct.

The 7th International conference “Science and society – Meth-ods and problems of practical application”

15.02.2019

Технология функциональных мясных паштетов из низкосортного сырья с растительными добавками

Вестник ГУ имени Шакарима №2

12.02.2019

Nutrients profile of the sea buckthorn (Hippophae rhamnoides L.) grown in Kazakhstan

Bothalia Journal

08.12.2014

Повышение квалификации

7. «Цифровизация образовательной среды» институт дополнительного профессионального образования и кадрового инжиниринга «Горизонт»,

«Магнитогорский ГТУ им. Г.И. Носова»

15.07.2019 - 24.07.2019. Магнитогорск

«Science and Society-Methods and Problems of Practical Application»

канада

15.02.2019 - 20.02.2019. Ванкувер

Лаборатория вторичных метоболитов

Университет Памуккале

07.02.2018 - 04.05.2018. Дензели

«Системы менеджмента безопасности пищевых продуктов»

ГУ имени Шакарима

16.10.2017 - 20.10.2017. Семей

«Учебно-методическое обеспечение образовательного процесса»

ГУ имени Шакарима

06.02.2017 - 18.02.2017. Семей

"научно-практическая и учебно-методическая работа по международному опыту и практика применения в "

20.10.2014 - 26.10.2014. Астана

тренинг-семинар "Modern trends in the development of Biotechnology and Pharmacy"

ГУ имени Шакарима

15.09.2014 - 25.09.2014. г.Семей

Инновационные технологии исследования функциональных продуктов питания зерноперерабатывающей промышленности"

СГУ имени Шакарима

08.10.2012 - 31.10.2012. г. Семей