Kassymov Samat
- candidate of technical sciences
- 87075208433
- samat-kasymov@mail.ru
Subjects taught
- General technology of processing industries
- Grain science with the basics of crop production
- Scientific Basics of Food Safety
- Research methods
- Technology of macaroni industry
- Technochemical control of processing industries
- Doctoral student research work, including internship and doctoral dissertation II
- Doctoral student research work, including internship and doctoral dissertation II
- Doctoral student research work, including internship and doctoral dissertation V
Publications
Investigation of the food safety of lamb meat obtained in ecologically unfavarable trritories
Frontiers in Sustainable Food Systems, Том 8
17.10.2024
Effect of the Encapsulation Process on the Viability of Probiotics in a Simulated Gastrointestinal Tract Model Medium
Processes
15.09.2023
Совершенствование технологии производства мясного продукта из вторичного сырья
Наука и техника Казахстана
15.09.2023
Совершенствование технологии производства мясного продукта из вторичного сырья
Наука и техника Казахстана
15.09.2023
Study of the Nutritional Value and Microstructure of Veal Cutlets with the Addition of Siberian Cedar Nut Seed Cake
OnLine Journal of Biological Sciences 2022
14.09.2022
A Risk and Hazard Analysis Model for the Production Process of a New Meat Product Blended With Germinated Green Buckwheat and Food Safety Awareness
Frontiers in Nutrition.
22.06.2022
Качественные показатели полуфабриката рубленого мясосодержащего со жмыхом кедрового ореха (семян Pínus sibírica
АПК России
25.02.2022
Heavy metals analysis, gcms-qp quantification of flavonoids, amino acids and saponins, analysis of tannins and organoleptic properties of powder and tincture of echinacea purpurea (l.)and rhapónticum carthamoídes
PotravinarstvoSlovak Journal of Food Sciences
28.04.2021
Developing haccp plan for a fermented milk drink with encapsulated biologically active supplements
EurAsian Journal of BioSciences Eurasia J Biosci
22.04.2020
Nutritional and biological value of bakery products with the addition of vegetable powders and milk whey
International Journal of Psychosocial Rehabilitation
21.04.2020
Effect of Phytoadditive and Ferments on the Physical, Chemical and Organoleptic Properties of Fermented Milk Product
International Journal of Pharmaceutical Research
04.03.2020
Effect of alkali-salt treatment of meat by-product on physical, chemical and rheological properties
International journal of innovative techonology and exploring engineering
22.10.2019
Effect of mechanical processing of minced meat on the change of yield stress
International Journal of Mechanical and Production Engineering Research and Development
15.10.2019
Fatty acid composition female turkey muscles in Kazakhstan
Journal of World poultry research
28.05.2019
A specificity of microstructural and biochemical changes during ripening of dark, firm and dry sheep meat
Food Science and Applied Biotechnology
10.10.2018
Development of minced meatball composition for the population from unfavorable ecological regions
Annual Research and Review in Biology
15.09.2017
Comparative analysis of red and white Turkey meat quality
Pakistan Journal of Nutrition
14.09.2017
Development Recipe of Dry Porridge for School Food
Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences
03.05.2016
The technology of whey processing on the cascading evaporator
Jökull journal
17.02.2015
Training
Менеджмент в образовании. Разработка авторских программ
"Ұлттық ұстаз" онлайн академия
21.08.2023 - 17.09.2023. Астана
Менеджмент в образовании
ВКУ имени С.Аманжолова
14.11.2022 - 25.11.2022. Усть-каменогорск
Publish Smart. Science metrics for evaluation of researchers, publications, and titles: theory and practice
Science, Technology & Medical Journals
03.11.2021 - 03.11.2021. Семей
The teacher
Университет С.Демрели
01.11.2021 - 25.12.2021. Алматы
Основы методики педагогических измерений
Национальный центр тестирования
18.10.2021 - 22.10.2021. Семей
Подготовка внутренних аудиторов систем менеджмента качества в соответствии с требованиями ISO 9001:2015
Казахстанская организация качества
16.08.2021 - 18.08.2021. Семей
Технология пищевых и перерабатывающих производств
Казахский агротехничекий универсеитет имени С.С. Сейфуллина
26.10.2020 - 01.11.2020. Нур-Султан
Цифровые технологии в образовательном процессе дистанционного обучения
Университет имени Шакарима г.Семей
01.07.2020 - 11.07.2020. Семей
Пищевая безопасность
Московский государственный университет технологий и управления им. К.Г. Разумовского
05.11.2019 - 19.11.2019. Москва
Цифровизация образовательной среды: совершенствование профессиональной компетенции
Магнитогорский технический университет имени Г.И.Носова
15.07.2019 - 24.07.2019. Магнитогорск
Curriculum design
Назарбаев Университет
11.07.2019 - 12.07.2019. Нур-Султан
Учебно-методическое обеспечение образовательного процесса
ГУ имени Шакарима г.Семей
06.02.2017 - 18.02.2017. Семей
Commonly Used Techniques in Biochemistry and Molecular Biology
ГУ имени Шакарима г.Семей
21.11.2016 - 25.11.2016. Семей
"Изучение молекулярных механизмов ингибирующего действия ферментативных гидролизатов кокосового масла на Streptococcus mutans и Candida albicans"
ФГБОУ ВО "Кемеровский технологический институт пищевой промышленности (университет)"
26.05.2015 - 29.05.2015. г.Кемерово
"Технологии продовольственных и перерабатывающих производств"
ФГБОУ ВПО "Кемеровский технологический институт пищевой промышленности"
24.02.2015 - 27.02.2015. Кемерово
Технология производства и безопасность мясных, рыбных и зерновых продуктов
Университет пищевых технологий
10.05.2014 - 25.05.2014. Пловдив
Инновационные методы контроля качества сырья и биотехнологической продукции
Кемеровский технологический институт пищевой промышленности
11.11.2013 - 16.11.2013. Кемерово
Система контроля качества сырья и пищевых продуктов питания, в том числе, полученных инновационными методами
Кемеровский технологический институт пищевой промышленности
12.11.2012 - 16.11.2012. Кемерово
Инновационные технологии исследования функциональных продуктов питания зерноперерабатывающей промышленности"
СГУ имени Шакарима
08.10.2012 - 31.10.2012. г. Семей
Энергосберегающие технологии в сельском хозяйстве
Каз НАУ
23.09.2012 - 08.10.2012. г. Алматы
Современные тенденции и новейшие направления биотехнологии производства пищевых продуктов и их ингредиентов
Семипалатинский государственный университет им. Шакарима
13.04.2011 - 10.05.2011. г. Семей