
Бепеева Айгерим Ергалиевна
- +7(776) 1179981
- bepeyeva1987@gmail.com
Преподаваемые дисциплины
- Основы биотехнологии
- Методы анализа пищевых продуктов
- Основы научных исследований
Публикации
Encapsulation of Lactobacillus casei into Calcium Pectinate-Chitosan Beads for Enteric Delivery
Journal of Food Science
15.12.2017
Studying the Process Parameters of Protein Additive for Production of Kazakh National Milk Product
Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences
03.05.2016
Повышение квалификации
Основы биотехнологии: от молекулярных основ до индустриальных приложений
NewStandard2020
08.01.2025 - 14.01.2025. Астана
English for Science, Technology, Engineering, and Mathematics
University Of Pennsylvania
10.11.2022 - 10.12.2022. Пенсильвания
Introduction to Weapons of Mass Destruction Nonproliferation
Shakarim State University
27.10.2014 - 07.11.2014. Семей
тренинг-семинар "Modern trends in the development of Biotechnology and Pharmacy"
ГУ имени Шакарима
15.09.2014 - 25.09.2014. г.Семей
Encapsulation of probiotic Bacteria
University Of Reading
01.08.2014 - 31.10.2014. Reading
New forms of evaluating the quality of student''''s knowledge
Shakarim State University
14.12.2013 - 14.12.2013. Семей