
Утегенова Асия Оразбековна
- PhD
- 87021111470
- a.utegenova@shakarim.kz
Оқытылатын пәндер
- Тағам өнімдерінің микробиологиясы
- Ғылыми зерттеулер әдістемесі
- Ашыту өндірістерінің технологиясы
- Құрғақ сүт өнімдері мен сүт консервілерінің технологиясы
- Жарма өнеркәсібінің технологиясы
- Тұтас сүт өнімдерінің технологиясы
- Азық-түлік өнімдері мен шикізаттарының сапасын бақылау және бағалау
- Ет, сүт өнімдерін және қоғамдық тамақтануды сақтаудың қазіргі технологиялары
Жарияланымдар
ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ФЕРМЕНТОВ ДЛЯ ОПРЕДЕЛЕНИЯ БЕЗОПАСНОСТИ ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ
Вестник университета Шакарима
13.01.2025
Evaluation of antimicrobial efficacy and shelf life of natural hop extract in cheese production
18.12.2024
КОМПОЗИТТІК ҰННАН АЛЫНҒАН ГЛЮТЕНСІЗ НАННЫҢ САПАСЫН БАҒАЛАУ
Вестник университета Шакарима
16.12.2024
Acetylcholinesterase Immobilized on Glass Rod for Organophosphorus Pesticides Detection: Application on Milk Analysis
International Journal on Advanced Science Engineering Information Technology
30.06.2021
Heavy Metals Analysis, Gcms-Qp Quantification Of Flavonoids, Amino Acids And Saponins, Analysis Of Tannins And Organoleptic Properties Of Powder And Tincture Of Echinacea Purpurea (L.) And RhapÓNticum CarthamoÍDes
Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences
28.04.2021
Біліктілікті арттыру
Artificial intelligence in education
Biruni University
22.04.2025 - 22.04.2025. Стамбул
"Сервисы ИИ- секретное оружие современного преподавателя"
Алматинский технологический университет
06.01.2025 - 17.01.2025. г. Алматы
Пищевая безопасность и технология продовольственных продуктов
Высшая школа современного образования
10.06.2024 - 28.06.2024. г. Самара
Технологические решения в производстве пищевых продуктов в контексте обеспечения их безопасности
КЫРГЫЗСКИЙ ГОСУДАРСТВЕННЫЙ ТЕХНИЧЕСКИЙ УНИВЕРСИТЕТ ИМ. И. РАЗЗАКОВА
22.04.2024 - 22.05.2024. г. Бишкек
"Технология создания электронного учебника"
Государственный университет имени Шакарима
12.05.2015 - 30.05.2015. г.Семей