Нургазезова Алмагул Нургазезовна
- техника ғылымдарының кандидаты
- 87055281110
- almanya1975@mail.ru
Оқытылатын пәндер
Жарияланымдар
A Risk and Hazard Analysis Model for the Production Process of a New Meat Product Blended With Germinated Green Buckwheat and Food Safety Awareness
Frontiers in Nutrition
22.02.2023
Nutritional, physicochemical, textural and sensory characterization of horsemeat patties as affected by whole germinated green buckwheat and its flour
International Journal of Food Properties
22.02.2023
Study of the Nutritional Value and Microstructure of Veal Cutlets with the Addition of Siberian Cedar Nut Seed Cake
OnLine Journal of Biological Sciences
26.09.2022
Improvement of quality characteristics of turkey pâté through optimization of a protein rich ingredient: Physicochemical analysis and sensory evaluation
Food Science and Technology
28.01.2021
Fatty Acid Composition of Female Turkey Muscles in Kazakhstan
Journal of World’s Poultry Research
25.06.2019
Nutritive and biological value of the germinated wheat grain
EurAsian Journal of BioSciences, EurAsia
05.05.2019
Role Of Calcium, Magnesium And Phosphorous In Human Body.
Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences
03.12.2018
Nutritive Value of Goat and Cow Milk Sampled from the Region of East Kazakhstan
Journal of Pharmaceutical Research International
05.06.2018
Chemical And Mineral Composition Of Wheat Germ Of East Kazakhstan Region
Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences
05.05.2018
Improvement of scientific bases of national cheese production of functional foods
Монография
05.05.2018
Improving of the oxidative stability and quality of new functional horse meat delicacy enriched with sea buckthorn (Hippophae rhamnoides) fruit powder extracts or seed kernel pumpkin (Cucurbita pero L.) flour.
Comptes rendus de LꞌAcademia bulgare des Sciences
05.11.2017
Study of morphology, chemical, and amino acid composition of red deer meat
Veterinary World
14.09.2017
Comparative analysis of red and white Turkey meat quality
Pakistan Journal of Nutrition
14.09.2017
Совершенствование технологии зерновых продуктов с использованием зародыша зерна пшеницы
Монография
13.09.2017
Comparative Analysis of Red and White Turkey Meat Quality
Pakistan Journal of Nutrition
05.05.2017
Scientific development of bases of national functional curd products
Монография
12.05.2016
Development Recipe of Dry Porridge for School Food
Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences
03.05.2016
Meat Loaf Processing Technology
Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences
02.05.2016
Сүт сарысуынан алынған табиғи биологиялық корректордың биохимиялық және микробиологиялық көрсеткіштерін зерттеу негіздері
Монография
25.12.2015
Комплексная переработка зародышей зерна пшеницы
Монография
24.12.2015
Развитие научных основ производства национальных функциональных творожных продуктов
Монография
02.05.2015
The technology of whey processing on the cascading evaporator
Jökull journal
17.02.2015
Современное состояние и перспективы развития производства мясных продуктов функционального назначения
Монография
30.05.2013
Біліктілікті арттыру
Цифровые технологии в образовательном процессе дистанционного обучения
Университет имени Шакарима г.Семей
07.06.2020 - 18.06.2021. Семей
Пищевая безопасность
Московский ГУ технологий и управления им.К.Г.Разумовского
05.11.2019 - 19.11.2019. Москва
Технология продовольственных продуктов и перерабатывающих производств
Казахский агротехнический университет им.С.Сейфуллина
14.01.2019 - 27.01.2019. Астана
Cовременные требования экологической безопасности пищевых продуктов
Университет Менделя
24.09.2018 - 08.10.2018. Брно
Pamukkale University
23.04.2018 - 04.05.2018. Денизли
Психологические мастерские: здравоохранение, образование, производство
Казахский национальный университет имени Аль-Фараби
04.01.2018 - 07.01.2018. Алматы
Инновационная технология преподавания специальных дисциплин
Государственный университет имени Шакарима г.Семей
06.02.2017 - 18.02.2017. Семей
Применение инновационных технологий и менеджмента в молочном производстве
Held at MATS - Mashav International Agricultural Training Center
04.09.2016 - 23.09.2016.
"Технологии продовольственных и перерабатывающих производств"
ФГБОУ ВПО "Кемеровский технологический институт пищевой промышленности"
24.02.2015 - 27.02.2015. Кемерово
Технология производства и безопасность мясных, рыбных и зерновых продуктов
Университет пищевых технологий
12.05.2014 - 22.05.2014. Пловдив
Технология производства и безопасность мясных, рыбных и зерновых продуктов
Университет хранительной технологии
12.05.2014 - 22.05.2014. Пловдив
Инновационные методы контроля качества сырья и биотехнологической продукции
Кемеровский технологический институт пищевой промышленности
01.11.2013 - 16.11.2013. г. Кемерово
"Инновационные технологии исследования функциональных продуктов питания зерноперерабатывающей промышленности"
СГУ имени Шакарима
08.10.2012 - 31.10.2012. г. Семей
Инновационные технологии исследования функциональных продуктов питания зерноперерабатывающей промышленности
Семипалатинский государственный университет им. Шакарима г. Семей
08.10.2012 - 31.10.2012. г. Семей
Радионуклиды в окружающей среде
Семипалатинский государственный университет им. Шакарима г. Семей
20.09.2010 - 23.09.2010. г. Семей
Использование возможностей лаборатории инженерного профиля "Научный центр радиоэкологических исследований" по мониторингу и обеспечению радиоэкологической безопасности Семейского региона ВКО"
Семипалатинский государственный университет им. Шакарима г. Семей
04.05.2010 - 31.05.2010. г. Семей