• logo
  • shakarim
    u n i v e r s i t y
person2

Амирханов Кумарбек Жунусбекович


  • техника ғылымдарының докторы, профессор
  • 31-48-56
  • aspirant57@mail.ru

Оқытылатын пәндер

  • Академиялық хат
  • Академиялық хат
  • Технологиялық процестер мен өндірістің халықаралық қауіпсіздігі
  • Тамақ өнімдерін экспорттық бақылау және лицензиялау
  • Шұжық бұйымдарының өндіру технологиясы
  • Құрама өнімдерді құрудағы ғылыми-теориялық негіздер

Жарияланымдар

Мясорастительный паштет

Казпатент (НИИС)

16.06.2023

Физические методы обработки пищевых продуктов

Издательский дом "Интеллект"

17.05.2023

Substitution of Pork Fat with Beeswax-Structured Oleogels in Semi-Smoked Sausages

Open Access Journal by MDPI Applied Sciences. (ISSN 2076-3417) on 18 April 2023,13,5312, Basel. Appl. Sci. 2023, 13(9), 5312; https://doi.org/10.3390/app13095312

18.04.2023

Тамақ өнімдерін өңдеудің физикалық тәсілдері

Жәрдем баспасы

26.05.2022

Исследование пищевой безопасности мяса овец, выращенных на экологически неблагоприятных территориях

Научный журнал «Вестник Красноярского ГАУ», РФ, г. Красноярск,

31.03.2022

Ет өнімдерінің технологиясы

CyberSmith Алматы

16.03.2022

Өсімдік шикізаттарын сүт өнімдерін өндіруде қолдану

ТОО «Ертісақпарат», Семей, 2020», -132б

14.12.2020

Effect of food bio-additives on chemical and amino acid compositions of cooked sausages

International Journal of Innovative Technology and Exploring Engineering

13.09.2019

Nutritive value of meat cutlets made with horse meat and poultry by-products

EurAsian Journal of BioSciences

15.08.2019

Quality, microstructure, and technological properties of sheep meat marinated in three different ways

Journal of Food Quality

15.09.2017

Study of morphology, chemical, and amino acid composition of red deer meat

Veterinary World

14.09.2017

Comparative analysis of red and white Turkey meat quality

Pakistan Journal of Nutrition

14.09.2017

Quality, Microstructure, and Technological Properties of Sheep Meat Marinated in Three Different Ways

Journal of Food Quality

02.02.2017

Development Recipe of Dry Porridge for School Food

Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences

03.05.2016

The technology of whey processing on the cascading evaporator

Jökull journal

17.02.2015

Біліктілікті арттыру

Менеджмент в образовании

Восточно-Казахстанский университет имени С.Аманжолова

14.11.2022 - 25.11.2022. Усть-Каменогорск

Пищевая безопасность

Московский ГУ технологий и управления им. К.Г.Разумовского

03.02.2020 - 17.02.2020. Москва

Технология продовольственных продуктов

Казахский агротехнический университет имени С. Сейфуллина

10.06.2019 - 25.06.2019. Астана

Innovation, Entrepreneurship and Technology commercialization at the Technion

Израильский институт технологий

17.06.2014 - 19.06.2014. Тель-Авив

Менеджмент высшей школы

Институт повышения квалификации Казахского национального университета им. Аль-Фараби

11.11.2013 - 16.11.2013. Алматы