Moldabaeva Zhanar
- candidate of biological sciences
- 314856
- zhanar_moldabaeva@mail.ru
Subjects taught
Publications
Mathematical modeling of the relationship between separation and yield of meat-bone scraps in the pressing process
International Journal of Mechanical Engineering and Technology
18.01.2021
Качество пшеничного хлеба в городе Семей
Вестник ГУ имени Шакарима №4
02.12.2020
Improvement of quality characteristics of turkey pâté through optimization of a protein rich ingredient: physicochemical analysis and sensory evaluation
20.09.2020
Nutritional value and antioxidant activity of brassica oleracea and coriandrum sativum vegetable crops
EurAsian Journal of BioSciences
08.07.2020
Сomprehensive quality assessment of horse meat
Monografia pokonferencyjna science, research, development #17 technics and technology.
31.05.2020
Современное состояние, проблемы и перспективы развития рынка детского питания в Казахстане
Вестник ГУ имени Шакарима №2
04.05.2020
Исследование комбинированных полу-фабрикатов на основе мяса и овощей
Вестник ГУ имени Шакарима №2
04.05.2020
Тағамдық қауіпсіздігі жоғары ақуыз өнімінің технологиясын жетілдіру
Вестник ГУ имени Шакарима №2
04.03.2020
Effect of food additives on physical and chemical properties of dietary salt free bread
International Journal of Recent Technology and Engineering
10.09.2019
Food safety control of halloumi type cheese production
EurAsian Journal of BioSciences
16.07.2019
Sour milk production technology and its nutritive value
International Journal of Innovative Technology and Exploring Engineering
15.05.2019
Development of substrate for amperometric biosensor
International Journal of Pharmaceutical Research
05.03.2019
Nutritive and biological value of sea buckthorn grown in east Kazakhstan region and its beneficial effects to human health
International Journal of Pharmaceutical Research
05.03.2019
Food safety and quality of meat raw materi-als
The 7th International conference “Science and society – Meth-ods and problems of practical application”
19.02.2019
The effect of protein-fat emulsion on the quaitly of the chopped semi-finished prod-uct.
The 7th International conference “Science and society – Meth-ods and problems of practical application”
15.02.2019
Технология функциональных мясных паштетов из низкосортного сырья с растительными добавками
Вестник ГУ имени Шакарима №2
12.02.2019
Nutrients profile of the sea buckthorn (Hippophae rhamnoides L.) grown in Kazakhstan
Bothalia Journal
08.12.2014
Training
7. «Цифровизация образовательной среды» институт дополнительного профессионального образования и кадрового инжиниринга «Горизонт»,
«Магнитогорский ГТУ им. Г.И. Носова»
15.07.2019 - 24.07.2019. Магнитогорск
«Science and Society-Methods and Problems of Practical Application»
канада
15.02.2019 - 20.02.2019. Ванкувер
Лаборатория вторичных метоболитов
Университет Памуккале
07.02.2018 - 04.05.2018. Дензели
«Системы менеджмента безопасности пищевых продуктов»
ГУ имени Шакарима
16.10.2017 - 20.10.2017. Семей
«Учебно-методическое обеспечение образовательного процесса»
ГУ имени Шакарима
06.02.2017 - 18.02.2017. Семей
"научно-практическая и учебно-методическая работа по международному опыту и практика применения в "
20.10.2014 - 26.10.2014. Астана
тренинг-семинар "Modern trends in the development of Biotechnology and Pharmacy"
ГУ имени Шакарима
15.09.2014 - 25.09.2014. г.Семей
Инновационные технологии исследования функциональных продуктов питания зерноперерабатывающей промышленности"
СГУ имени Шакарима
08.10.2012 - 31.10.2012. г. Семей